14 september 2019
14:00

Skiljebo SK P06 Svart

Referat: IFK Västerås FK P06 Vit 2 - Skiljebo SK P06 Svart

Fjärde matchen i gröna serien och SSK stod för motståndet denna soliga höstdag på hemmaborgen R10. Vi hade lite revansch att utkräva efter 2-3 förlusten i sista omgången på vårsäsongen mot detta lag så vi var flera som såg fram emot denna match. SSK inledde starkt och skapade en hel del oreda hos oss första 5-10 minuterna i matchen men vi kunde snart hitta vårt spel och börja rulla boll. 2-0 efter första perioden. I andra perioden bjuder vi publiken på en riktig delikatess som börjar på vår planhalva från vänsterytterback via målvakt till högerytterback till högerytter vidare till forward och sedan till vänsterytter som sätter dit den i SSK:s mål. En spelvändning som heter duga, snyggt killar!!
Andra perioden slutar 4-0 efter en välplacerad frispark. I tredje spelar vi fullt ut vårt spel med många grymma passningskombinationer och spelvändningar via crossbollar, riktigt bra spel killar. Rakt igenom matchen också ett grymt stabilt försvarsspel där samtliga backar gör en riktigt bra match. Man ställer SSK offside i princip i varje anfall och kommer snabbt ut på kant där målvakt lätt kan rulla ut och vi kan börja vårt anfallsspel med full kontroll.

Tack Skiljebo för en schysst spelad match och tack till publiken för positivt hejande!
Kul också att få dela ut det gröna kortet till SSK:s ytterback som verkligen blev jätteglad över att få det!